Rita: een grappig, eigenwijs en karaktervol dametje van 6 maanden jong. Zij is als vondeling gevonden en zag er best goed uit. Dit komt mogelijk dankzij haar karakter. En nu mogen wij dit meisje helpen zoeken naar familie die haar geweldig vindt om hoe ze is.

Rita is namelijk ook best lief en komt graag knuffelen. Zij is speels, kletst tegen je en is vriendelijk. Maar zij heeft ook karakter. 😉 Als zij iets een stom idee vindt, zal zij dat laten weten. Ze slaat niet hoor, maar doet wel even mopperen tegen je. Zo liet zij bijvoorbeeld duidelijk aan de dierenarts weten dat zij een prikje wat onnodig vond. 😉 Tja, echt een dametje dus.

Rita kan hier met andere katten maar heeft niks met ze. Zij zou dus prima zonder kat kunnen wonen.
Honden kent zij niet en heeft hier ook haar mening over. Gezien haar karakter zou zij er mee samen kunnen wonen, maar het zou wel fijn zijn voor beide partijen als de hond haar met rust laat.

Wij denken dat Rita in de toekomst graag naar buiten zou willen om een frisse neus te halen en daarom zoeken wij een plekje waar dit mogelijk is.

Rita is hartstikke leuk en grappig om hoe zij is, maar toch plaatsen wij haar niet bij jonge kinderen. Gezien haar mening lijkt het ons niet fijn dat zij bij jonge kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf ongeveer 10 jaar zou mogelijk prima gaan.

Een dametje dus die opzoek is naar mensen die haar net zo grappig vinden als wij haar vinden!
Neemt u snel contact met ons op?