Rienk: een vreselijk leuke, lieve, aanhankelijke en gezellige kerel van 2 jaar jong. Rienk is bij ons binnen gebracht en was er slecht aan toe. Hij was mager, had weinig haar, was erg verkouden en liep al duidelijk een tijdje buiten.. Nu mogen wij hem helpen zoeken naar een gouden mand!

Rienk is gewoon een hele leuke kat! Vanaf het moment dat hij binnen kwam, vond hij het hier gezellig. Nu zit hij boven in een kamer en wij zien nog meer hoe geweldig hij is! Rienk is gewoon de allerliefste! Hij komt graag bij je, kan een hele tijd met je knuffelen en als het te lang duurt, gaat hij op zijn rug rollen om je aandacht te trekken. 😉 Rienk houdt gewoon van mensen en van aandacht. Hij zou dan ook prima in een gezin kunnen wonen.

Rienk leeft hier samen met andere katten en dat vindt hij op zich prima! Wel heeft hij voorkeur voor dames en dat begrijpen wij natuurlijk. 😉 Ook heeft hij kennis gemaakt met een rustige hond die gewend is aan katten. Ook hier reageerde hij goed op.  
Wel vind hij het heerlijk om een frisse neus te halen, daarom zoeken wij ook een plekje voor hem waar hij straks naar buiten kan.

Wij hebben hem weer mooi op gewicht, hij is genezen van de verkoudheid en hij komt weer terug in zijn vacht. Wij hebben onderzocht waar zijn kaalheid van komt, dit is veroorzaakt door vlooien en schimmels.. Alles is nu uiteraard weg en behandelt, maar mocht hij hier ooit weer last van krijgen, dan zal hij opnieuw kaal worden. Maar bij netjes elke maand ontvlooien, zal dit geen probleem zijn!

Eigenlijk is hij gewoon een hele leuke kerel dus, die wij meer dan een gouden mand gunnen! <3 Want Rienk verdient het om na alles een huis te krijgen met mensen die hem alle liefde gaan geven die hij verdient!