Renee: een grappig, lief en in eerste instantie bescheiden ventje van 5 maanden jong.
Renee kwam als vondeling bij ons binnen. Hij was ziek en duidelijk niet gewend aan mensen. Ondanks dat hij ons niet echt leuk vond, deed hij nooit echt lelijk tegen ons. Langzaam ontdooide Renee en zagen wij zijn karakter.
In eerste instantie is hij nog wat bescheiden en afwachtend. Dan zit hij in zijn krabpaal bescheiden te wachten bij mensen die hij niet kent. Maar ondertussen 😉 ..
Want wij kennen Renee anders. Hij is, door de manier hoe hij dingen doet, gewoon heel grappig en ook heel schattig. Met zijn altijd grote ogen die je aankijken, smelt je gewoon voor hem. <3

Renee geniet erg van aandacht en kan met zijn grote ogen, je erg indringend aankijken voor meer aaitjes. Het bijzondere is, dat hoe fijner hij het vindt, hoe dikker zijn staart wordt. Normaal is dit natuurlijk geen goed teken en moet je oppassen. Bij Renee werkt dit een beetje anders. 😊
Mogelijk is het ooit begonnen uit spanning en is het nu een soort aangeleerd gedrag. Ach, wij vinden het dan ook helemaal bij hem passen. <3

Renee is hier samen met andere katten en vindt dat erg fijn! Wij zoeken dan ook een plekje voor hem met een andere (al aanwezige) kat.
Honden kent hij niet en vindt hij ook wat spannend. Jonge kinderen zouden mogelijk wel nog net teveel van het goede voor hem kunnen zijn.

Renee is hier nooit in de buitenkennel en wij denken dat hij met voldoende uitdaging ook als binnenkat kan leven.

Hij zal met een kennis making dus niet op je afgestormd komen. Maar wij weten zeker dat hij mensen erg blij gaat maken met zijn komst!