Rebecca: een leuk, grappig en speels grietje van 1 jaar jong. Rebecca liep al een tijdje ergens rond en niemand bleek te weten van wie zijn was. Gelukkig is zij opgevangen en hierheen gebracht, zodat ze de winter niet buiten hoeft te overleven. Ook bij ons heeft niemand zich gemeld voor dit mooie meisje en mogen wij haar nu helpen zoeken naar een gouden mandje.

Rebecca is een leuk dametje! Zij vind zichzelf ook dik de moeite waard en dat maakt haar ook zo leuk. Zij komt direct bij je, vind ook dat je even de tijd moet nemen om haar te aaien, maar zij kan ook best een keer ergens liggen slapen en dan heeft zij nog geen tijd voor jou. Een echte dame dus, waar je alleen maar van kan genieten! Rebecca is een speelse en ondernemende griet en kan alles gebruiken als speelgoed. Ook vind zij het erg leuk om met een andere kat te spelen.

Zij kan het dus goed vinden met katten en daarom is het wel leuk voor haar als er een speelmaatje in haar nieuwe huis woont.
Wij hebben gekeken hoe ze is met honden, maar zij vind ze erg spannend en daarom zoeken we een huis voor ze zonder hond.

Rebecca is hier graag in de buitenkennel om zich overal mee te bemoeien, zoals met onze huiskat, de blaadjes, spinnetjes en daarom zoeken wij voor haar een plekje waar ze in de toekomst naar buiten kan.

Een heel leuk dametje dus die graag een leuke plek vindt!