Rambo: een stoer, speels en energiek kereltje van 5 maanden jong. Rambo is als vondeling binnengekomen en was vreselijk zwak. Hij was mager, uitgedroogd en had een ernstige luchtweginfectie. Wij twijfelden of hij het zou gaan redden, maar hebben geprobeerd wat we konden. En gelukkig bleek Rambo’s wil om te leven groot te zijn. Beetje bij beetje herstelde hij. Hij kwam aan en zijn laatste herstelperiode mocht hij doorbrengen in een pleeggezin.

Ondertussen is hij helemaal gezond en klaar om zijn nieuwe familie te vinden! Rambo is een katje dat heel open en speels is en alles leuk vindt. Hij vindt zichzelf ook dik de moeite waard en dat maakt hem ook erg grappig. Rambo vindt spelen het allerleukste wat er is en kan dat de hele dag door doen. Zowel zelf met speelgoed of met andere katten. Als hij eenmaal moe is, kan hij lekker bij je komen liggen. Rambo woont samen met katten en dat gaat prima. Hij zou dus samen kunnen leven met een andere kat. Ook leeft Rambo samen met een hond en dit gaat ook uitstekend.

Rambo is heel sociaal en speels, maar mogelijk iets minder geschikt voor hele kleine kinderen. Maar wat oudere kinderen, die niet schrikken als hij met ze wil spelen, zal mogelijk beter gaan. Voor Rambo zoeken wij een plekje waar hij in de toekomst naar buiten kan. Hij heeft zo veel energie, bemoeit zich overal mee en gaat graag op ontdekking uit. Daarom denken wij dat hij heel gelukkig wordt als hij naar buiten kan in de toekomst. Een leuk en ondeugend kereltje dus dat op zoek is naar een gezellige familie. Heeft u nog een plekje over, neem dan snel contact op!