Deze kleine lieve man is bij ons gekomen, omdat hij steeds op avontuur ging. De paden op, de lanen in, de trap op en het bed in. Ja, u leest het goed. Deze kleine man loopt bij iedereen naar binnen en gaat dan prinsheerlijk in het bed liggen. Dat vinden wij natuurlijk heel gezellig, maar wij snappen ook wel dat niet iedere buur daar op zit te wachten. Daarom zijn wij op zoek naar een plek waar Rambo wél lekker naar buiten kan, maar waar hij niet zomaar bij jan en alleman naar binnen kan lopen. Een woonwijk lijkt ons daarom niet zo geschikt, maar woont u wat meer buitenaf, dan is dat perfect voor deze kleine boef.

Rambo is heel erg lief, ook voor kinderen en andere dieren. Hij houdt heel erg van spelen, zowel met zijn soortgenootjes als met speeltjes. De simpelste spelletjes, zoals een propje papier najagen, vindt hij geweldig. Hij is heel actief en daarom vinden we ook dat hij wel naar buiten moet kunnen om achter vliegjes en pluisjes aan te rennen.

In het verleden is Rambo een keer verkouden geweest en dat heeft er voor gezorgd dat hij nu last heeft van chronische niesziekte. Dit houdt eigenlijk in dat hij vaak verkouden is. Nu heeft hij daar zelf niet zoveel last van en speelt vrolijk verder. Chronische niesziekte bij katten is helaas niet te verhelpen, maar wel te verlichten. Zodra Rambo klachten krijgt, dan helpt een antibiotica kuurtje en mogelijk wat neusdruppels hem zodat hij er zo weinig mogelijk last van heeft. Chronische niesziekte is niet besmettelijk voor andere dieren of mensen.

Rambo is nog heel jong (1 jaar) en wil veel van de wereld ontdekken. Hij hoopt dat hij dat bij u in de tuin mag doen. Woont u in een rustige omgeving, zoekt u een sociale, speelse en ondernemende jongeman? Dan is Rambo op zoek naar u! Komt u snel kennis met hem maken?

Rambo 3