Puckie; gereserveerd 2

Och och, wat heeft deze dappere meid veel meegemaakt. Ze kwam bij ons binnen met een verlamde voorpoot en gebroken kaak. Helaas konden we niks meer doen aan de voorpoot… deze is geamputeerd zodat ze er zelf geen last meer van heeft want hij zat haar behoorlijk in de weg! De kaak heeft een tijdje een beugel gehad en is nu gelukkig weer helemaal hersteld. Puckie vond het allemaal maar stom maar begreep wel onze goede bedoelingen

Tijdens haar herstel bleek ze onzindelijk te zijn, net of begreep ze de kattenbak niet. We hebben vanalles geprobeerd, maar het hielp niks: Puckie had liever een handdoek….Tot er ineens werd geroepen door de opvang: Puckie haar poep ligt ín de bak! Sinds die dag heeft Puckie besloten dat de bak de beste optie is. We hebben haar inmiddels ook een eigen kamertje gegeven en ze blijft het netjes op de bak doen. Wat een feest!  

Puckie is erg lief en houdt wel van knuffelen. Ze is nog wel een beetje voorzichtig en daarom zoeken we voor deze prachtige meid een rustig huis zonder kinderen en andere huisdieren. Puckie is geschat op ongeveer zes jaar.

Wie kan driepootje Puckie een liefdevol mandje bieden? Zij is er echt aan toe na zo’n lange tijd bij ons.