Puck: een heel lief, fijn en speciaal dametje van 8 jaar jong die op zoek is naar een speciale plek met hele lieve mensen!
Puck is aankomen lopen bij mensen en zij wilden met alle liefde voor haar zorgen. Helaas bleek het niet te klikken met de huidige kat en daarom hebben zij Puck bij ons gebracht. En wij gaan haar nu helpen zoeken naar een hele fijne plek!

Wij hebben Puck leren kennen als een hele lieve, fijne en rustige dame. Zij vind het geweldig als je bij haar komt en kan heel goed kopjes geven! Als zij er helemaal van geniet, gaat zij ook iets kwijlen en is ze helemaal gelukkig! Zodra je geen tijd meer voor haar hebt, gaat ze tevreden op een krabpaal of mandje liggen slapen.

Toch zagen wij dat zij soms wat moeilijker liep. Wij zijn met haar naar de dierenarts gegaan en hier is zij helemaal onderzocht. Zij kreeg een bloedonderzoek en röntgenfoto’s en dit meisje blijkt geen geluk te hebben.. Zij heeft wat stenose in haar ruggenwervels zitten. Zij krijgt hier pijnstilling voor en sindsdien zien wij ook echt verschil! Zij heeft geen pijn meer en zal hier haar leven lang op moeten. De medicatie is niet heel erg duur en zij eet dit heel makkelijk over een beetje zacht voer. Maar helaas bleek uit het onderzoek dat zij iets schade heeft aan de nieren en dat zij op een niervoeding moet. Dit krijgt zij 2x daags afgepast en daardoor is dit in verhouding niet veel duurder als een normale, goede voeding. Maar wel iets om bewust van te zijn. En wij begrijpen dat wij veel vragen van mensen, zeker omdat dit de reden is dat zij mogelijk gedumpt is.. Maar wij gaan ons best doen om een gouden mand te vinden voor haar!

Wij hebben gekeken hoe Puck is met andere dieren en zij reageert niet heel charmant tegen ze. Daarom zoeken we voor haar een plekje waar ze als enige de prinses te rijk mag zijn!

Een dametje dus met een wensenlijstje, maar wij gunnen het haar als geen ander. Zij is dus op zoek naar lieve mensen, die graag een lieve en rustige kat met de allerzachtste vacht een huisje willen bieden! Die het geen probleem vinden dat zij speciale voeding en medicatie moet en die gewoon van haar gaan houden, want dat verdiend zij gewoon!