Poeky: een intens lieve, zachtaardige en schattige kerel van 8 jaar jong. Poeky is bij ons gekomen wegens privéomstandigheden. En nu mogen wij een huisje zoeken voor deze vreselijk lieve knul.

Poeky is een mooie grote kat, met een intens lief hart! Poeky is in eerste instantie wat bescheiden en zal niet zomaar op je af komen hier. Maar als je bij hem komt, wordt hij zo intens gelukkig dat je speciaal naar hem toe komt en wordt dan echt heel blij. Hij komt dan direct naar beneden, komt je kopjes geven en geniet van de aandacht die je geeft. Vervolgens wordt hij nog gelukkiger als hij katten ziet en wilt hun ook graag kopjes geven!
Poeky is dus gewoon de allerliefste en eigenlijk kan je niet anders dan van hem houden.

Poeky kan dus prima met katten en wij zouden hem niks liever een kattenmaatje gunnen, die net zo lief en zacht is als hemzelf.

Poeky heeft samen geleefd met rustige honden die gewend waren aan katten en dit ging prima. Hij zal dus weer met een rustig hondje samen kunnen wonen.

Hij mocht altijd naar buiten en dat vind hij ook fijn om te doen. Toch heeft hij zijn wilde haren al lang niet meer en zal wel liever lekker binnen zijn. Maar wij zoeken wel een plekje voor hem waar hij een frisse neus kan halen.

Ondanks Poeky vreselijk lief is, past hij niet in een jong gezin. Dit is iets teveel van het goede voor hem. Een rustige plek is waar hij gelukkig van zou worden!

Een vreselijk lief mannetje eigenlijk die op zoek is naar mensen die veel liefde te geven hebben. Poeky zal je graag ontmoeten!