Pino; een leuk, vrolijk en vreselijk lief ventje van 2 jaar jong. Pino is als vondeling bij ons binnen gekomen. Hij liep al enige tijd op de camping en was daar achter gelaten. Zo sneu.. Gelukkig is hij nu bij ons en mogen wij hem helpen zoeken naar een liefdevolle plek.

Wij hebben Pino leren kennen als een hele lieve kat die intens met je kan knuffelen. Hij duikt je nek in en omhelst je dan. Zo schattig! Hij zoekt dan ook mensen die redelijk veel thuis zijn en net zo graag willen knuffelen als hij!

Pino verblijft hier samen met katten en dat gaat prima. Hij zou zijn nieuwe huis kunnen delen met een kat. Maar dit hoeft niet persé van hem.
Pino heeft ook kennis gemaakt met een klein en rustig hondje die gewend is aan katten. Hier reageerde hij goed op.
Hij is lief voor iedereen en zou ook in een gezin kunnen wonen. Hele jonge kinderen schrikken misschien van zijn omhelzing om de nek. Maar als kinderen dit niet eng vinden, zal dit prima zijn voor hem.
Pino is gewend om buiten te komen en wij denken dat hij ook in de toekomst graag zijn rondje door de buurt wilt maken. Wij zoeken dus wel een huis voor hem waar dit mogelijk is.

Een leuk en ongecompliceerd ventje dus, die op zoek is naar een gezellig huishouden!