Pietertje: een leuke, gezellige en aanhankelijke kerel van 3 jaar jong. Pietertje is als vondeling bij ons binnen gebracht en wij dachten echt dat iemand hem zou missen. Maar helaas bleek dit niet het geval. Nu gaan wij deze knappe vent helpen zoeken naar een gouden mandje.

Pietertje is een erg mooie, grote maar ook erg lieve knul! Hij kan uren liggen luieren in zijn krabpaal, maar zodra hij je ziet komt hij er direct aan! Hij wil graag aandacht en geniet hier heel erg van.
Hij houdt gewoon erg van gezelschap en wij denken dat hij mensen dan ook echt heel gelukkig gaat maken met zijn komst!

Pietertje leeft hier bij andere katten en dit gaat redelijk. Andere katers heeft hij soms een mening over. 😉 Voor de dames is hij over het algemeen wel galant. Maar een plek zonder andere kat zou ook prima zijn voor hem!

Honden vind het op zich prima. Hele drukke honden hoeven van hem niet. Maar een rustige hond zou hij mee samen kunnen leven.

Hij vind het heerlijk om bij je te zijn, te luieren in de krabpaal, maar geniet ook van een frisse neus in de buitenkennel. Daarom zoeken we voor hem een plekje waar hij in de toekomst naar buiten kan.

Een leuke, knappe kerel dus die graag erg gelukkig wil worden weer. Neemt u snel contact voor hem op?