Petey en Snowy; twee vreselijk lieve, schattige en fijne katten van ruim 12 jaar jong.

Petey en Snowy zijn broer en zus en hebben samen hun hele leven in Suriname gewoond. Zij zaten al hun hele leven in afwachting van een eigen familie, maar die bleef altijd uit. En nu ze voorzichtig richting hun 13e verjaardag gaan en zij in Suriname geen uitzicht op een eigen familie hebben, hebben wij ze welkom geheten.

Wij hebben Petey en Snowy leren kennen als lieve en zachtaardige theemutsen. Zij liggen graag samen op warme plekjes te zonnen en genieten van aandacht. Ze komen altijd direct bij je voor knuffels en genieten hier erg van! Ze zijn ontzettend schattig samen, ze liggen altijd samen en hebben het gewoon heel gezellig met elkaar <3

Petey en Snowy zijn gewend om samen te leven met andere katten en ook met honden. Voor hun is het dan ook prima als zij hun huis moeten delen met andere dieren.

Petey en Snowy zijn opgegroeid zonder kinderen. Zij zijn lief voor iedereen, maar wij kunnen ons voorstellen dat zij niet meer zitten te wachten op een jong en druk gezin. Wat oudere kinderen zal geen enkel probleem voor ze zijn.

Zij zijn gewend om buiten te mogen komen en zouden dit graag in hun nieuwe huis ook weer willen. Ze hebben hun wilde haren wel verloren natuurlijk, maar een frisse neus vinden ze heerlijk! Om daarna lekker bij de kachel of bij je op de bank te gaan slapen.

Heeft u nog een plekje vrij voor deze lieverds? Neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we een afspraak maken voor een ontmoeting in levende lijve!