Pepsi; een bescheiden, schattig, en ook lief meisje van 6 maanden jong.
Pepsi is als vondeling binnen gebracht. Zij kende wel mensen, maar was wel wat voorzichting. En dat zien wij hier ook. Zij is geen haantje de voorste en wacht rustig af. Eerst de anderen en dan pas zij..
Dat maakt ook dat zij wat meer naar de achtergrond gaat en dat is jammer. Maar hopelijk gaat zij snel lieve mensen vinden die van haar gaan houden!

Pepsi is dus een heel lief meisje die niet veel vraagt. Ze houdt van warme plekjes om te slapen, speelt af en toe, maar is hier geen grote ondeugd.
Zij leeft hier samen met andere katten en slaapt graag bij ze. Het zou voor haar fijn zijn als er een andere kat aanwezig zou zijn.

Pepsi heeft kennis gemaakt met een hond, maar dit vond zij erg eng. Ook drukte is iets waar zij zich niet prettig bij voelt, dan gaat zij weg. Wij zoeken dus een rustig huishouden voor haar zonder kinderen. Mochten er kinderen op bezoek komen, is dit natuurlijk geen probleem.

Pepsi komt hier nooit in de buitenkennel en verkiest liever warme mandjes boven wilde avonturen. Zij zal, met genoeg uitdaging in huis, dus prima als binnen kat kunnen leven.

Ze zal niet op je afgestormd komen tijdens de kennis making, want zo is zij niet. Maar hopelijk komen er lieve mensen voor haar die dit geen probleem vinden en haar een eigen huis geven. Want zij is echt een vreselijk lieve meid, die heel graag haar liefde zal geven aan mensen.