Peca is een prachtige poes. Zij is een tijdje geleden vanuit ons geadopteerd en nu weer teruggekomen omdat de eigenaar ging studeren en de rest van het gezin helaas geen tijd had voor Peca. Het lag dus zeker niet aan haar en we gaan op zoek naar een fijn thuis voor Peca waar zij de rest van haar leven mag blijven wonen.

Peca kon in haar vorige huis naar buiten en we denken dat ze dit in haar nieuwe huis ook wel graag zou willen. Dan kan ze lekker de pootjes strekken en luieren in het zonnetje. Peca houdt niet van andere katten, alhoewel ze hier bij een hele rustige kater in een verblijf zit en dat gaat prima. Zij laten elkaar lekker hun gang gaan. Peca houdt niet heel erg van spelen, ze vindt touwtjes met iets er aan wel heel erg leuk, maar dan houdt het wel op 😉

Peca is niet gewend aan hele kleine kinderen en ook honden is mogelijk niet helemaal passend bij haar. Ze is eigenlijk wel echt een driekleur; een kat met een eigen menig die dingen op haar eigen manier wil doen (we houden daar van!). Peca is ongeveer acht en een half jaar.

Bent u op zoek naar een gezellig maatje in huis met een eigen mening? En gunt u haar ook een fijn thuis in plaats van een tweede keer in het asiel? Neem dan snel contact op met ons om kennis te maken.