Pear: een vreselijk schattig, speels en iets verlegen kereltje van 3 maanden jong. Pear is als jong katje gevonden en vond mensen heel erg spannend. Hij was ze duidelijk niet heel erg gewend en dat was erg sneu.. Gelukkig was hij welkom in een liefdevol pleeggezin en nu is hij toe aan een gouden mandje.

Pear is een vreselijk schattig kereltje om te zien. Hij is wat klein van stuk en ziet er gewoon super schattig uit. Terwijl Pear best wel een ondeugend katje is. 😉 Hij is erg speels en daagt iedereen ook graag uit om te spelen.
Pear wilt best graag contact met je maken, maar durft niet zo goed. Hij komt wel bij je in de buurt, maar aanraken door nieuwe mensen vindt hij vaak spannend. Toch als je geduldig bent, lukt dit vaak wel en begint hij ook heel hard te spinnen! Want eigenlijk vind hij aandacht ook heel lekker.

Pear leeft hier samen met andere katten en wij zoeken ook een plekje voor hem met een andere kat.

Honden en kinderen is Pear niet gewend. Wij verwachten dat hij wel aan een rustige hond zou kunnen wennen. Kinderen is momenteel mogelijk iets teveel voor hem.

Pear is hier al veel in de buitenkennel en ligt dan heerlijk met de anderen buiten te zonnen. Daarom zoeken wij een plek voor hem waar hij later naar buiten kan.

Een lief kereltje dus die heel graag een fijn en liefdevol plekje vindt.