Passoa - gereserveerd 1

Passoa; een mooi, bescheiden en lief meisje van 3 maanden jong. De moeder van Passao is hier gekomen als afstandskat, hoogdrachtig. Zij was gelukkig welkom in een liefdevol pleeggezin en daar is de moeder bevallen van 3 mooie kittens. Mama en 1 van de zusjes hebben een huisje gevonden en nu gaan wij o.a. Passoa helpen zoeken naar een gouden mandje.

Passoa is een lief en bescheiden meisje. Zij wilt eigenlijk heel graag aandacht van je en vind dat ook echt heerlijk! Alleen is zij gewoon wat bescheiden en tussen alle stoerdere kittens wacht zij liever af.
Zij is ook erg speels en je kan haar dan ook erg blij maken om met een stokje te spelen.

Passoa is opgegroeid met katten en vind hun aanwezigheid ook erg fijn. Daarom zoeken wij een plekje voor haar met een andere lieve kat.

Honden is zij niet gewend, maar wij hebben gekeken hoe zij op een hele rustige hond reageerde en dit ging prima. Zij zou haar toekomstige huis dus kunnen delen met een rustige hond.

Kinderen is zij niet gewend en aangezien ze hier bij drukte een beetje naar de achtergrond gaat, denken wij niet dat het voor haar fijn is om in een gezin met kinderen te wonen.

Een lief en fijn meisje dus die graag een gouden mandje wilt vinden bij lieve, rustige mensen!