Panda: een mooi, speels en iets verlegen dametje van 3 maanden jong. Panda is als heel klein kittentje gevonden en bij ons binnen gebracht. Hij was mager en vond ons erg eng.. Gelukkig is ze opgeknapt en mogen wij haar nu helpen aan een gouden mandje.

Panda is een schattig dametje om te zien. Zij is nog steeds wat klein van stuk en daardoor ziet ze er extra schattig uit. Zij is nog wat bescheiden en zal niet op je afgestormd komen als ze je niet kent. Terwijl als wij alleen zijn met haar, we echt een leuke dame zien! Dan komt ze bij je voor aandacht, maar ze vind het ook geweldig als je met een stokje speelt met haar.

Zij leeft hier samen met andere katten en vind dat erg fijn. Zij ligt graag bij ze, speelt met ze en heeft ook steun aan ze. Daarom zoeken wij voor haar wel een plekje waar een andere kat aanwezig is.

Honden is zij niet gewend en vind ze wat spannend. Mogelijk dat ze met een hele rustige hond wel samen zou kunnen wonen.

Kinderen is ze niet gewend en aangezien ze nog wat verlegen is, plaatsen wij haar nu niet bij kinderen. Als er kinderen op bezoek komen is dat uiteraard geen probleem.

Panda is wel ondernemend en speels en daarom denken wij dat zij in de toekomst graag naar buiten zou willen. Lekker een frisse neus halen en de wereld ontdekken.

Een lief en ietwat verlegen meisje dus die heel graag wilt en gewoon hele lieve mensen wilt vinden die haar de tijd geven om te wennen!