Oscar; een vreselijk lieve, schattige en aanhankelijke knul van ruim 4 jaar jong. Oscar heeft zijn hele leven bij mensen gewoond en was hier erg gelukkig. Helaas kon hij wegens verandering in de gezinssamenstelling hier niet langer blijven. Nu mogen wij deze lieve knul helpen vinden naar mensen die erg blij worden van zijn komst!

Oscar is best een grote, hoge knul, en lijkt heel stoer als je hem ziet. Alleen heeft hij een heel klein hartje, die gemaakt is van goud! Oscar komt direct bij je en vindt knuffelen geweldig! Hij begint direct hard te spinnen, komt graag op schoot, maar kan ook rustig naast je zitten wachten tot je tijd voor hem hebt. Zo schattig!

Oscar heeft samen gewoond met een frans bulldog en dit ging prima. Drukke, grote honden vind hij wel wat spannend. Maar rustige honden die gewend zijn aan katten, zou dus geen probleem voor hem zijn.

Oscar heeft samen gewoond met kinderen en vond dit best gezellig! Dit waren wel iets oudere kinderen die begrepen hoe zij met katten om moesten gaan. Een gezin met kinderen zou voor hem, mits de klik er is, dus prima zijn voor hem!

Andere katten is helaas geen match voor hem. Hij begrijpt ze gewoon niet en raakt wat in de war van ze. Daarom zoeken wij wel een plekje voor hem zonder andere katten.

Oscar is dus eigenlijk gewoon een heel lief, schattig en leuk kereltje, die graag zijn eigen familie wilt vinden!
Heeft u nog een plekje vrij voor deze lieverd? Neem dan snel contact met ons op!