U had het vast al gezien op de foto, maar Ollie kijkt een beetje scheel. Is dat nu niet schattig? Wij vinden het in ieder geval een van de zeven schoonheden bij katten 😉 Ollie is een rustige kater die het grootste gedeelte van de dag ligt te slapen in zijn krabpaal. Hij is afgestaan en woonde bij zijn vorige eigenaar samen met een hond en een andere kat. Nu was dit niet helemaal de beste combinatie met Ollie; hij heeft liever het rijk voor zichzelf. Ollie zocht wel contact met de andere kat, maar die kon dat niet zo waarderen. Hierdoor was er wel wat gedoe tussen beide en dat is natuurlijk voor niemand leuk. We willen Ollie dan ook graag plaatsen in een heel rustig huis, zonder andere dieren of kinderen.

Ollie kon bij zijn vorige eigenaar naar buiten en een klein blokje om vindt hij prima. Een beetje rondom huis scharrelen, maar hij ging eigenlijk nooit echt er van huis. Ollie houdt wel van aandacht en een knuffel op zijn tijd; hij komt daar zelf wel om vragen. Soms heeft hij ook geen zin en dan geeft hij dit ook duidelijk aan. Hij is bij ons gekomen omdat hij soms wel lelijk kon doen tegen zijn eigenaar, maar alleen tegen de vrouw des huizes. Hoe dit precies is gekomen weten wij niet zo heel goed. Ollie laat dit gedrag hier niet zo zien, maar we kunnen ons wel voorstellen dat hij soms overprikkeld raakt of niet is gediend van bepaalde dingen. Het is dus belangrijk dat u Ollie goed leert lezen, zodat u precies weet wat hij wel of niet wil.

Wij zijn voor Ollie op zoek naar een heel rustig huishouden, het liefst mensen met wat kattenervaring die hem gewoon zijn gang laten gaan en zijn grenzen respecteren. Ollie (of Olliebolleke, zoals hij ook werd genoemd) is pas vier jaar en negen maanden en heeft nog een heel leven voor zich. Wordt u ook blij van zijn schattige schele snoet? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak met deze knappe eigenzinnige man.