Olaf: een vreselijk leuk, speels en grappig kereltje van 3 maanden jong. Olaf is samen met zijn broertje en zusjes gevonden en bij ons binnen gebracht. Zij zaten onder de vlooien en hadden vreselijke honger.. Ondertussen zijn ze aangesterkt en kunnen ze op zoek naar een liefdevolle plek.

Olaf is een heel leuk kereltje! Hij is vreselijk ondeugend en speels en geniet hierbij van alles wat hij tegenkomt! Olaf is ook gek op mensen en komt graag even bij je. Hij speelt dan ook graag even met je en als hij tijd heeft, ploft hij graag even bij je neer op schoot.

Olaf leeft hier samen met andere katten en dat vind hij meer dan geweldig! Iedereen is zijn speelmaatje en hij houdt echt van ze! Daarom plaatsen wij hem alleen bij een andere kat en als het aan hem ligt, in een huis met veel kattenvriendjes 😊.

Honden en kinderen is hij niet gewend, maar gezien zijn karakter verwachten we hier geen problemen mee.

Omdat Olaf erg speels en ondernemend is, zoeken wij voor hem een plek waar hij later lekker naar buiten kan. Alles ontdekken en lekker zijn energie kwijt, om ’s avonds lekker bij je neer te ploffen op de bank.

Een leuk mannetje dus die heel graag mensen blij wilt maken met zijn komst!