Noes en Noxy; gereserveerd 1

Noes en Noxy zijn twee lieve, schattige en ook wat verlegen meiden van 4 maanden oud die heel graag samen een huisje zouden vinden!

Noes en Noxy zijn samen gevonden in een slechte toestand. De meiden lagen half in een sloot en waren helemaal doorweekt. Ze waren graatmager en vooral Noes was klein voor haar leeftijd. Gelukkig zijn zij net op tijd bij ons gekomen en konden zij opdrogen, kregen zij warmtedekens en speciale voeding om aan te sterken. Zij waren doodsbang voor ons en zij wisten duidelijk nog niet wat liefde krijgen inhield. Maar ondertussen zijn zij aangesterkt, is Noes hard gegroeid en leren zij langzaam dat mensen best wel heel lief zijn. Zij hebben nog een lange weg te gaan, vooral Noxy vindt het allemaal nog erg spannend. Maar als wij ze even een tijdje vast houden, beginnen ze toch te spinnen en genieten hier best wel van! De meiden hebben in hun jonge leventje al best wat te verduren gehad en hebben altijd elkaar gehad. En ook nu doen zij alles samen. Zij liggen in hetzelfde mandje in elkaar gevouwen, eten samen en spelen samen. En daarom willen wij heel graag dat zij samen een huis vinden. Waar zij samen mogen opgroeien tot prachtige, lieve en gezellige katten.
Noes en Noxy zijn nog jong en reageren hier niet angstig op andere katten. Dus wij denken dat zij het prima vinden als er nog een kat aanwezig is. Voor honden zijn zij echt heel bang en voor nu vinden wij het dan ook niet eerlijk om de meiden bij een hond te plaatsen. Ook zoeken wij een plekje zonder kinderen. Zij vinden alles nog zo spannend en houden gewoon van een rustige, stabiele omgeving. Dus een fijn en rustig huishouden met 1 of 2 mensen zou het beste zijn voor hun. Noes en Noxy zijn nog jong en zouden prima binnen kunnen leven. Al kunnen wij ons wel voorstellen dat de meiden erg ondeugend gaan worden en dus wel voldoende uitdaging moeten krijgen als zij binnen blijven leven.

Wij zoeken voor Noes en Noxy dus een hele fijne en liefdevolle plek, waar zij alle tijd mogen krijgen om te ontdooien en alle vertrouwen gaan krijgen in ons mensen. Dan weten wij zeker dat je er twee heerlijke meiden voor terug krijgt! Komt u gauw kennis maken met ze?