Alle kittens zijn heel schattig, maar Nala is echt een snoepie! Nala was al vroeg op ontdekkingsreis want zij is meegelift met een bus en toen gevonden door de bestuurder van de bus. Toen eenmaal was achterhaald waar zij thuis hoorde, toen was zij niet meer gewenst en daarom gaan wij voor haar op zoek naar een speciale plek waar zij wel haar leven lang mag blijven wonen. Nala is maar een mini, ze blijft wat kleiner dan de rest. Zij is een boefje en eigenlijk een heerlijk klein speels meisje. Zij is knuffelig, speelt graag, hangt in de krabpaal en is eigenlijk gewoon zoals een kitten hoort te zijn 😊 Wij denken dat Nala het fijn zou vinden om samen met een andere kat te wonen; mag een ander kitten zijn of een iets oudere kat. Nala zou bijvoorbeeld wel geplaatst kunnen worden samen met een van de wat meer verlegen kittens, zodat zij kan laten zien hoe alles werkt in het huislijk leven.

Nala kan prima in een gezin met kinderen wonen en eventueel ook wel met andere huis dieren, als deze natuurlijk respect hebben voor katten.

Voor Nala zoeken we lieve mensen die haar veel aandacht kunnen geven, die lekker met haar willen spelen en die dus ofwel al een kat hebben ofwel een kitten voor haar erbij willen adopteren. U bent natuurlijk van harte welkom om Nala in levende lijve te komen ontmoeten. Dan kan zij zelf laten zien hoe snoepig zij wel niet is!