Mulan:

Dit meisje van 3 is de liefheid zelve. Er zit totaal geen kwaad in. Daarentegen houdt ze wel van kattenkwaad. Ze kan zo grappig, leuk, lief, stout, ondeugend en soms ook onbehouwen zijn; je moet er wel om lachen. We kunnen zoveel over haar vertellen! Mulan heeft bij ons een paradijselijk leven. Ze slaapt waar ze wil slapen (op de laptop, schoot, mandje, badkamervloer, zitkussens buiten, in de trampoline, op de bbq, op tafel of in de bak met lego blokjes) en ze gaat liggen waar ze wil liggen. We hebben lang geprobeerd haar af te leren dat ze niet op tafel mag zitten of liggen maar ze denkt daar toch echt anders over. We laten haar maar; tenslotte zijn wij personeel. Mulan houdt van het buitenleven en jaagt als de beste. Muizen zijn haar favoriet. Ze ligt in de zon of is weer eens ergens geweest waardoor haar pootjes onder de blubber zitten. In de avond heeft ze het helemaal druk en ze is dan nergens te vinden. Mulan heeft heel veel ruimte nodig waar ze zelf kan bepalen of ze naar binnen of buiten mag, opgesloten binnen zitten vindt ze erg vervelend. Ze is een speels, nieuwsgierig en druk poesje. Wij zoeken, wegens omstandigheden, een nieuw huisje voor haar waar zij alle ruimte heeft om vooral veel buiten te zijn en waar ze na een drukke dag lekker op bed of op schoot mag kruipen. Als ze stout is geweest en we roepen FOEI, dan gaat ze heel snel op haar rug liggen en superlief kijken. Mulan is redelijk sociaal, op straat worden mensen begroet, de buren worden begroet; ze vindt het allemaal prachtig. Bezoek vindt ze heel normaal en als ze de kans krijgt, rent ze naar je toe zodra je thuiskomt of aan komt lopen. Ach, dit meiske is gewoon een blij ei.

Mulan is kinderen gewend mits ze rustig met haar omgaan. Ze weet wat een krabpaal is, propjes vindt ze geweldig, spint al zodra je haar lief toespreekt. Ze is de kattenbak gewend, honden vindt ze griezelig, ze vindt buikje aaien erg lekker, geeft iets te harde love bites, miauwt zachtjes en aandoenlijk maar als ze haar zin niet krijgt, gaat het volume omhoog. Ze houdt van lekker en veel eten. Mulan laat zich ondersneeuwen door andere katten; voor zichzelf opkomen doet ze niet snel. Ze weet niet hoe dat moet. Mulan is gevaccineerd, krijgt credelio, wormenkuurtjes en jaarlijkse checkups, gaat zonder morren mee naar de dierenarts en is gechipt. Ze is volledig gezond. Dit dametje geeft veel liefde en plezier maar heeft een hele harde eis: ze wil buiten zijn wanneer dat haar uitkomt; dag of nacht.

We bemiddelen haar via Koningen omdat we haar hier ook geadopteerd hebben. We willen haar zo lang mogelijk de vrijheid gunnen en vanuit een huiselijke situatie kennis laten maken met een nieuw baasje.

Ze is vanaf 3 september beschikbaar voor adoptie.