Mowgli: een mooi en nog onzeker meisje van 3 maanden jong, die hele lieve en geduldige mensen zoekt! Mowgli kwam als vondeling bij ons binnen en zij vond mensen vreselijk eng. Zij was ze duidelijk niet gewend en als je dan ook gevangen wordt om naar ons gebracht te worden, is dat natuurlijk ook erg schrikken. Zij was welkom bij een lieve pleegmoeder en hier leert zij vertrouwen te krijgen in mensen. Mowgli heeft nog een lange weg te gaan, maar toch willen wij vast kijken of wij een fijn plekje voor dit meisje kunnen vinden.

Mowgli is dus een meisje die het leven nog wat spannend vind, maar ontzettend haar best doet! Ze is aan het ontdooien en langzaam ziet haar pleegmoeder steeds meer van haar tevoorschijn komen. Mowgli is een fijn meisje die eigenlijk maar weinig vraagt. Zij geniet van rustige plekjes en kan gewoon genieten van bij de oudere katten of bij het hondje liggen.

Voor Mowgli zoeken we een plek waar een andere sociale kat aanwezig is. Waar ze lekker bij kan liggen en zich aan kan optrekken.
Zij leeft dus samen met een klein hondje die gewend is aan katten, ze zou dus samen kunnen wonen met een hond.

Kinderen is voor dit moment nog teveel voor haar. Als er eens kinderen op bezoek komen is dit niet erg.

Een meisje dus die opzoek is naar hele lieve mensen die haar vertrouwen geven. Die haar alle tijd en rust gunnen en begrijpen dat zij is zoals ze is. Ze zal zich dan verder kunnen ontwikkelen tot een fijn meisje die alleen van haar baasjes zal houden.
Heeft u nou een plekje voor dit bijzondere grietje, neem dan snel contact op!