Dit is onze kleine Mouse. Mouse zit, net als Macy, al een tijdje bij ons in de kattenkamer. Ze worden snel over het hoofd gezien omdat de andere kittens snel alle aandacht op zich vestigen. Mouse is namelijk nog erg verlegen. Mouse is heel speels, kan het prima vinden met andere katten en eet goed. Mensen daarentegen vindt hij nog wel een beetje spannend. Omdat Mouse nog heel jong is, kan hij nog veel leren over mensen. Het is voor hem fijn als er al een sociale kat in huis is waar hij de kunt bij af kan kijken. Hij kan dan leren dat mensen helemaal niet zo eng zijn en het beste met hem voor hebben.

Omdat Mouse veel dingen nog spannend vindt, plaatsen we hem niet bij kleine kinderen, in een druk gezin of bij onrustige honden. Het is belangrijk dat Mouse eerst goed genoeg went aan zijn nieuwe huis, voordat hij naar buiten gaat. Dit kan dus wat langer duren dan de tijd die we daar normaal gesproken voor stellen.

Mouse is erg lief en we zoeken voor hem dan ook een huis waar hij zichzelf mag zijn. Bij mensen die het niet erg vinden dat ze hem (nog) niet plat kunnen knuffelen. Hij zal zich nog ontwikkelen, maar dat heeft wel wat tijd en aandacht nodig.

Heeft u plek in uw huis en in uw hart? En ziet u het als een dankbare taak om Mouse te leren hoe leuk mensen zijn? Maak dan een afspraak om bij hem op bezoek te komen.