Morris: een schattig, bescheiden en ook lief ventje van 5 maanden jong. Morris is als vondeling bij ons gekomen. Hij was schuw voor mensen en ook erg ziek.. Met veel liefde en medicatie is hij beter geworden en mag hij nu op zoek naar hele lieve mensen!

Morris is heel erg lief en vindt aandacht echt heel fijn. Alleen Morris kijkt graag de spreekwoordelijke kat uit de boom. Hij zal niet direct op nieuwe mensen afstappen en vindt dat gewoon nog spannend. Maar zodra je hem aanraakt, begint hij direct te spinnen! Kopjes geven kan hij erg goed en na een aantal minuten draait hij op zijn rug om buikje te kriebelen. Hier geniet hij dan ook intens van! Als je eerder klaar bent als hijzelf, dan komt hij vervolgens ook bij je met een blik die zegt; ‘uhm.. wie zegt dat je klaar was met aaien?’

Morris leeft hier samen met andere katten en dat vindt hij erg gezellig! Voor hem zoeken wij dus wel een huis waar al een kat aanwezig is, of er nog een maatje bij komt.

Morris kan hier naar buiten in de buitenkennel, maar doet dat eigenlijk nooit. Hij ligt veel liever op warme plekjes binnen, alles te overzien. Met voldoende uitdaging in huis, zou hij dus prima binnen kunnen blijven.

Omdat Morris nog wat verlegen is, plaatsen wij hem niet in een druk gezin. Dit zal mogelijk wat teveel voor hem zijn.

Morris zal dus niet direct op je af komen. Maar met wat lekkers, gebeurt dat al wat sneller. 😉 Wel weten wij zeker, dat wie hem een kans geeft er een hele leuke en lieve kat voor terug krijgt! Als u kennis wilt maken met dit schattige ventje, neem dan gerust contact met ons op!