Moppie is gevonden op straat en wat bleek: zij had een chip! Feest 🙂 Helaas wat de vreugde van korte duur, want de chip was niet goed geregistreerd. Uiteindelijk is het ons gelukt om toch contact op te nemen met de voormalige eigenaar van Moppie, maar om een lang verhaal kort te maken: wij gaat op zoek naar een nieuw thuis voor deze ontzettend lieve poes, zij doet haar naam echt eer aan!

Moppie vindt het supergezellig als je langs komt, zodra je de ruimte binnen komt dan staat ze al klaar om je te begroeten. Zij  kletst dan gezellig tegen je aan en loopt met je mee. Als je ergens gaat zitten dan komt ze er ook gezellig bij. Wij kunnen dus wel stellen dat Moppie heel erg van aandacht houdt. We zoeken voor haar een rustig thuis waar regelmatig iemand thuis is, want wij denken dat Moppie niet gelukkig wordt in een huis waar ze het grootste gedeelte van de dag alleen thuis is.

Moppie wordt niet super enthousiast van andere katten, dus we plaatsen haar het liefst alleen. Wat oudere kinderen vindt ze ook wel gezellig, zo lang die haar net respect behandelen en…. willen knuffelen.

Deze prachtige dame is in het echt nog veel mooier dan op de foto. Ze heeft een hele mooie rode gloed over haar vacht heen en die krijgen we moeilijk vastgelegd. Dus mocht het profiel van Moppie u aanspreken, wacht dan niet te lang om een afspraak te maken! Zij staat al met smart op u te wachten.

Moppie is ruim 5 jaar jong.