28 november, de dag dat mijn korte leven ineens anders werd. En hoe! Ik, Moon, leefde samen met heel veel andere katten buiten rondom een huis. We waren met een groot aantal, werden verzorgd, vonden mensen eng maar hadden ons leven buitenaf. De dagen ervoor zag ik meerdere van mijn ‘familie’ weggaan, maar ook weer terug komen. Vreemd. En toen, 28 november, was het blijkbaar zover, ik was de kooi met lekkers in gelopen en zo werd ik ook weggebracht.

Ik kwam in een hokje in het asiel. Vreselijk! Maar ik was ook verkouden en dit moest verholpen worden, ik kon niet ziek weer naar buiten. Ik was tenslotte 12 weken oud, dat kan verkeerd aflopen midden in de winter. Daarom is besloten dat ik niet terug zou gaan. Ik mocht blijven om een echt huis te vinden!

En zo begon mijn spannende avontuur. Ik werd beter en mocht naar een pleeggezin. Hier woonden een vreselijk lieve kat en een lieve hond en wat hield ik van hun! Ik werd gewassen, verzorgd, met me gespeeld en was echt gelukkig! Ik deed echt ook mijn best om mijn pleegmoeder te vertrouwen en hoewel ik echt stappen gemaakt heb, heb ik ook nog een lange weg te gaan.

Ondanks er over getwijfeld is of ik kon blijven, is de beslissing gemaakt dat ik een gouden mandje bij iemand moet vinden.
Dood eng vond ik het. Ik kwam terug in het asiel, bang en alleen…

Tot ik hem zag! Kijivu. <3 Een vreselijk knappe, sociale en speelse kerel van bijna 2 jaar jong. Wauw, ik weet niet precies waar hij vandaan kwam, gevonden zei hij, maar ik weet het zeker; hij is de liefde van mijn leven! En wat denk je? Dit is wederzijds! <3

Kijivu vindt mensen geweldig en knuffelt heel graag met ze! Ik durf dankzij hem dichterbij te komen en als ik mensen vertrouw, kan je me aaien en vind ik het best fijn.
Wij eten samen, spelen samen, slapen samen en geven elkaar steeds kopjes. Daarom willen wij heel graag bij elkaar blijven.

Er mogen gerust andere katten bij ons wonen, hier zullen wij ook van houden! Het is wel leuk als de al aanwezige katten het niet erg vinden dat wij onze liefde aan hun geven. 😉 Een rustige hond is voor ons ook geen probleem!
Kinderen is voor Kijivu niet erg, maar voor mij helaas wel.. Ik ben nog niet stoer genoeg om met kinderen in een huis te wonen..

Wie zou ons, als verliefd stel, een gouden mandje kunnen geven? Kijivu zal je in eerste instantie alle liefde van ons samen geven, terwijl ik je de eerste tijd op een afstandje leer kennen. Maar ik zal mijn best doen om uiteindelijk zelf die liefde aan je te geven. Want ik wil het echt wel!