Dit knappe kereltje is Mojito. Hij is helemaal alleen gevonden en bij ons gebracht. Inmiddels is hij er helemaal klaar voor om naar zijn nieuwe huis te gaan. Toen Mojito bij ons kwam, was hij nog wel wat angstig voor alles. Langzaam begint hij steeds meer te wennen. Mojito vindt mensen niet meer zo spannend als in het begin. We zouden hem nu eerder verlegen dan schuw noemen. Hij kijkt een beetje onzeker als je hem benadert, maar zodra je hem lekker knuffelt, dan gaat hij heel hard spinnen.

Omdat Mojito wat verlegen is, zoeken we voor hem een rustig huishouden. Waar hij op zijn gemak kan wennen aan het reilen en zeilen in huis. Mojito zou veel steun kunnen hebben aan een andere sociale kat in huis. Hij kan dan goed de kunst afkijken op de hoe-ga-je-met-je-personeel-om-cursus. Mojito is nog heel erg jong en kan nog veel leren. Wij denken ook dat hij zich nog ontwikkelt tot een knuffelkont. Of Mojito naar buiten kan, is een beetje afhankelijk van hoe hij zich ontwikkelt. Wij denken dat hij op den duur wel naar buiten kan, maar dat zal mogelijk wat langer duren dan wij daar normaal gesproken voor geven.

Bent u ook gevallen voor zijn knappe koppie? En ziet u het wel zitten om Mojito de tijd te geven die hij nodig heeft? Hij zal u heel dankbaar zijn en belonen knuffels.