Dit is leuke en lieve kleine Missy van 5 maanden jong. Zij is echt een heel leuk, lief, relaxed en grappig poesje. Als je in de kittenruimte komt zitten dan ligt ze meestal ergens languit in de vensterbank te slapen. Als ze dan door heeft dat er een mens is gearriveerd dan is ze er als de kippen bij. Ze klimt – als ze de kans heeft – als eerste op schoot en vindt het dan heerlijk om lekker gekroeld te worden. Als er mensen voor andere kittens op bezoek komen dan gaat Missy altijd zo dicht mogelijk bij die mensen zitten en dan kijkt ze omhoog want misschien zien ze haar dan ook wel zitten! 

Missy is ook wel buiten, dus we denken dat zij het op den duur wel gezellig vindt om de omgeving te verkennen. Een andere rustige en lieve kat in huis vindt zij gezellig. Wij denken ook dat ze stoer genoeg is om met honden te wonen, mits deze respect hebben voor katten.  Kinderen zijn voor haar ook geen enkel probleem, dat vindt ze waarschijnlijk alleen maar gezellig 😉 

Bent u op zoek naar een lieve, makkelijke knuffelkat? Dan is Missy mogelijk de juiste match. Neemt u contact op voor een kennismakingsafspraak?