Mini: een schattig, mooi, lief en ietwat bescheiden dametje van 4 maanden jong. Mini is als klein katje bij ons binnen gebracht. Zij was heel erg ziek, mager en zat onder de vlooien.. Gelukkig was zij welkom in een pleeggezin en is zij langzaam aangesterkt! Zij begon te leren dat mensen niet heel stom waren en werd langzaam beter.
En nu is dit grietje klaar voor een gouden mandje!

Mini is een mooi en lief dametje. Zij vind aandacht heerlijk, komt graag tegen je aan liggen en kan heerlijk spinnen. Hier is ze soms wat afwachtend naar nieuwe mensen en dat is prima. Ze heeft ook het een en ander meegemaakt en wij snappen dat helemaal! Mini is leuk, vrolijk en ook erg speels!

Zij kan het erg goed vinden met andere katten en daarom zoeken wij een plekje voor haar met een andere kat of kitten.
Honden en kinderen kent zij niet en dat is voor nu even iets teveel voor haar. Zeker omdat zij oppakken ook wat spannend vindt. Niet erg natuurlijk en met tijd en vertrouwen zal dit beter worden.

Mini is een actief meisje en wij denken dat zij heel graag de wereld wilt ontdekken als zij iets groter is. Daarom zoeken we voor haar een gouden mandje waar zij in de toekomst naar buiten kan!

Een lief grietje dus waar wij lieve mensen voor zoeken. Die begrijpen dat zij niet op je afgestormd komt en even zal moeten wennen, maar waar je een hele leuke kat voor terug gaat krijgen!

Mini 4