Millie: een grappig en speels dametje van 3 jaar jong die op zoek is naar een fijne plek. Millie is gevonden in niet al te beste toestand.. Zij was erg mager, had een dunne vacht, was erg uitgedroogd en had net kittens gehad.. Gelukkig is zij gevonden en hier gebracht. Zij bleek gechipt te zijn en wij hadden hoop, maar helaas.. Zij was niet geregistreerd en niemand bleek haar te missen. Maar wij gaan nu een huisje zoeken waar zij wel welkom is!

Millie is een leuk en grappig meisje. Zij kan heerlijk liggen slapen op de krabpaal en kan in de meest onmogelijke houdingen liggen. Zij is gek op mensen en vindt aandacht heerlijk! Zij komt dan ook erg graag bij je. Millie vindt het ook heel erg leuk om te spelen met een speelstokje met je. Ze is bloed fanatiek en dat maakt het erg leuk!

Millie leeft hier samen met andere katten en dit gaat redelijk. Zolang zij haar met rust laten, vindt zij het goed. Mogelijk dat ze met 1 rustige kat wel samen kan wonen, maar als enige kat zou zij het ook prima vinden!
Wij hebben gekeken hoe zij is met honden en daar heeft zij een duidelijke mening over. Daarom zoeken wij een huisje voor haar zonder honden.

Millie is gewend om buiten te komen en haalt hier ook graag een frisse neus! Daarom zoeken wij voor haar een plekje waar ze in de toekomst naar buiten kan.

Een leuk dametje dus die graag mensen blij wilt maken met haar komst!