Mies is op straat gevonden en zodoende bij ons terecht gekomen. Wij gaan voor Mies op zoek naar een warm mandje voor bij de kachel, want daar heeft zij wel zin in! Mies is een hele lieve poes, maar ook wel een beetje een dondersteen! 

Als je bij Mies de kamer binnenkomt dan begroet ze je uitgebreid en kletst gezellig tegen je aan. Prrrrt prrrrt prtttt, heerlijk vindt ze het knuffelen. Maar als je dan te lang doorgaat dan laat mevrouw dat ook merken, haha! Mies houdt niet van andere katten. Sommige katten tolereren andere katten nog wel eens, maar Mies niet hoor, nee! Mies is heel erg fel naar andere katten dus dan moesten we maar eens niet doen. 

We plaatsen Mies het liefst bij mensen alleen, waar ze in alle rust kan genieten van haar eigen personeel. Mensen die al eens eerder een kat hebben gehad en de kattentaal kunnen lezen. Als je een goede klik hebt met Mies dan is zij een heerlijk gezellige knuffelkont; heel fijn gezelschap voor in huis!

Herkent u zich in deze omschrijving? Maak dan snel een afspraak voor een kennismaking met Mies, zij zit al op u te wachten bij de deur 🙂 Mies is geschat op ongeveer zes jaar jong.