Miekie is een knappe, rustige en pittige dame van bijna 10 jaar jong, die op zoek is naar een plek waar zij zichzelf mag zijn. Miekie heeft haar leven lang bij een meneer gewoond en had het hier prima naar haar zin. Helaas moest haar baasje naar een verzorgingstehuis, waardoor Miekie bij ons is gekomen.

Miekie vond het in het begin lastig om te wennen. Zij heeft natuurlijk altijd in een fijn en rustig huis gewoond en ineens veranderde dat. Maar ondertussen is zij wat ontdooid en denken wij dat het tijd is dat zij een huis gaat vinden.
Miekie is een lief en rustig meisje dat af en toe best wel aandacht wil. Zij komt dan zelf wel bij je voor aandacht en gaat ook zelf weer weg als ze geen behoefte meer voelt. Toch lijkt zij soms ook wat overprikkeld te worden van ineens veel aandacht en kan dan soms uithalen. Gelukkig kan je dit wel duidelijk aan haar zien en als jij hier zelf op reageert, is er niks aan de hand. Een pittig dametje dus, helaas trekt zij zich er niks van aan als wij zeggen dat dit niet heel handig is van haar. 😉
Miekie is niet gewend om samen te leven met andere katten. Toch kwamen de buurkatten wel vaak binnen en dit accepteerde zij. Ook hier reageert zij niet op de andere katten. Wij denken dus dat zij met een andere rustige kat wel samen zou kunnen leven. Aan honden is zij niet gewend en zij vindt ze ook niet leuk. Een huishouden waar een hond aanwezig is, is dus geen optie voor haar. Miekie is gewend om buiten te komen en wij zoeken dan ook een plek waar dit mogelijk is. Miekie is niet gewend aan kinderen en wij plaatsen haar hier ook niet bij. Zij is gewend aan rust en vindt dit ook erg fijn, ook is zij mogelijk net wat te scherp voor kinderen.

Wij zoeken een fijne, rustige plek voor Miekie waar zij meer dan welkom is. Waar zij mag zijn wie zij is en waar zij erg gelukkig mag gaan worden. Komt u gauw kennis maken met haar?

Miekie; gereserveerd 3