Miami: een vriendelijk, fijn en rustig meisje van 2 jaar jong. Miami is achter gelaten met heel veel andere katten op een vakantiepark. Zij hebben na een tijdje de camping verlaten en ze moesten zich allemaal maar zien te redden.. Wij gaan nu haar helpen zoeken naar een plekje wat zij officieel haar eerste huisje mag noemen!

Miami heeft nog nooit een eigen huisje gehad en dat gunnen wij haar! Ze is een fijn, rustig en heel tevreden meisje! Zij accepteerde direct dat ze hier was en dat er voor haar gezorgd was. Miami is geen haantje de voorste en zal bescheiden afwachten tot je bij haar komt. Toch vind ze aandacht ook wel heel fijn, alleen durft er nog niet om te vragen. Maar wij denken dat als zij een fijn en rustig huisje voor haarzelf heeft, dit na verloop van tijd wel komt. Miami is gewoon een heerlijke kat voor in huis, is rustig, tevreden met warme plekjes, maakt geen dingen kapot en houdt van lekker eten.

Miami is gewend om samen te wonen met katten en zij zou haar nieuwe huis dus prima kunnen delen met een kat.
Zij heeft kennis gemaakt met een hond en dit gaat redelijk, mits het een rustige hond is die gewend is aan katten.

Kinderen zijn voor nu even teveel van het goede voor Miami. Zij verdient het om voor het eerst in haar leven een eigen huisje te hebben en hier even aan te moeten wennen.

Miami is buiten opgegroeid, maar ze lijkt erg te genieten van het binnen leven. Toch zoeken we voor haar een plekje waar ze in de toekomst wel naar buiten kan.

Een fijn, rustig en vriendelijk meisje dus die mensen zoekt die gewoon van haar houden. Die Miami haar eerste huisje gunnen en haar even de tijd zullen geven om helemaal te wennen aan haar nieuwe leven.