Maya: een lief meisje van 2 jaar jong die wij niks meer gunnen als een gouden mandje! Maya heeft al het een en ander mee gemaakt in haar jonge leven en dat is ronduit verdrietig te noemen.. Toen Maya bij ons binnen gebracht werd kon zij amper lopen.. We zijn met haar naar de dierenarts gegaan en het bleek dat zij haar bekken gebroken had.. Dat betekende benchrust.. Na 6 weken werd er een controle foto gemaakt en tot onze verrassing waren hier ineens kittens op te zien! 2 kittens die over een relatief korte tijd geboren zouden worden.. Ze waren nog zo klein bij de eerste röntgenfoto, waarbij ook de nadruk op haar bekken lag, dat deze kleintjes niet gezien zijn.
Wij hebben haar continu in de gaten gehouden, want dit meisje kon geen normale bevalling met haar net herstelde bekken hebben. Dit zou via een keizersnede moeten.
Na verloop van tijd was het zover; Maya zou bevallen! We hebben haar naar de dierenarts gebracht en zo werd zij geopereerd. Helaas hebben haar kleintjes het uiteindelijk niet gehaald..
Nu is dit lieve meisje op zoek naar haar gouden mandje.

Maya is een lief dametje. Zij is gek op mensen, maar soms nog wat afwachtend naar mensen die zij niet kent en dat is prima natuurlijk. Maar als Maya je kent, komt zij heel graag bij je en vind knuffelen heerlijk! Ze is ook gek op lekkers en wil ook best nog wel even met je spelen.

Zij leeft hier samen met katten en op zich gaat dit prima. Wel gaat ze aan de kant voor zelfverzekerde katten en daarom zou zij ook prima als enige kat kunnen wonen. Anders zou een lieve kat wel een optie zijn.

Honden kent zij niet en vind zij ook spannend. Daarom plaatsen we haar niet bij honden.
Een jong gezin past niet helemaal bij haar, maar wat oudere kinderen zal geen probleem voor haar zijn.

Maya is gewend om buiten te komen en wij zoeken voor haar ook een plekje waar dit in de toekomst weer mogelijk is.

Een fijn en lief dametje dus die heel graag een gouden mandje wilt vinden!