Dit is Max en we stellen hem graag aan u voor, want hij kan zichzelf niet zo goed verkopen. Hij is namelijk ontzettend verlegen en laat zich wat overschaduwen door die dikke rode kater waarmee hij samen in de ruimte zit. Zo jammer, want Max is heel lief (en een beetje eigenzinnig). Max is bij ons gekomen omdat vanwege persoonlijk redenen van de vorige eigenaar. Zij gaven aan dat Max heel lief is (dat klopt!), een tikje verlegen en heel aanhankelijk als hij daar zin in heeft! Dat is precies wat wij hier ook zien. Hij kan op zich wel met andere katten opschieten, maar kan soms wat dominant doen en zich soms ook wat aan de kant laten jagen (zoals door die dikke rooie..). Wij denken dan ook dat Max het beste tot zijn recht komt zonder andere katten in huis. 

Max wil in zijn nieuwe thuis wel graag naar buiten kunnen. Hij vindt het heerlijk om zijn pootjes te strekken, de buurt te verkennen en in de zon te luieren. We plaatsen Max niet bij kinderen, want die zijn te druk voor hem en dan wordt hij wat angstig. Tenzij de kinderen wat ouder zijn, weten hoe ze met katten om moeten gaan en tegen een stootje kunnen, dan moet het geen probleem zijn. Max kan soms nog wel eens uithalen als het niet naar zijn zin gaat en mensen hem niet goed kennen. Als je hem kent, dan kun je wel aan hem zien dat hij er wel of geen zin in heeft 😉

Max heeft in het verleden wat moeite gehad met plassen en is wat gevoelig voor blaasgruis. Om zijn blaas te ondersteunen krijgt hij voor de rest van zijn leven speciaal voer (Urinary). Dit is kwalitatief heel goed voer, waardoor hij met kleine porties de benodigde voedingstoffen binnen krijgt. Daardoor is dit goede voer niet perse duurder dan ander goed voer.

Bent u op zoek naar een lieve, aanhankelijke en eigenzinnige man? Komt u dan snel eens op bezoek! Die dikke rooie zal de aandacht opeisen, maar we zoeken iemand die een speciaal plekje heeft voor Max!

Max is 8 jaar jong.