Marietje: een beeldschoon en vriendelijk meisje van 2 jaar jong. Marietje is als vondeling bij ons binnen gekomen en vond ons best heel spannend. Zij was toen welkom bij een pleegmoeder en hier heeft zij geleerd om mensen te vertrouwen.

Zij is ondertussen helemaal ontdooit en laat nu ook haar karakter zien. Zij vindt nieuwe mensen wel spannend in het begin, maar zoals haar pleegmoeder kent zij en die kan ook prima met haar knuffelen en spelen.
Er is gekeken hoe Marietje het doet met andere katten, maar dit gaat helaas niet. Zij trekt zich helemaal terug en wordt ongelukkig van ze. We zoeken daarom een plekje voor haar alleen.

Honden en kinderen lijkt zij niet te kennen en aangezien dit lieve meisje weer moet wennen aan een nieuw huis, plaatsen wij haar niet bij honden en kinderen.

Marietje komt van buiten en is dus gewend om een frisse neus te halen. Wij zoeken voor haar een plek waar dit in de toekomst mogelijk is.

Een knap meisje dus die opzoek is naar lieve en geduldige mensen. Die begrijpen dat zij niet direct op je af komt en haar de tijd geven om te wennen. Mocht u kennis willen maken, neem dan gerust contact op. Dan zal de pleegmoeder een afspraak voor bezoek inplannen.