Mae: een leuk en gezellig dametje van 6 maanden jong die op zoek is naar een leuke familie! Mae is gevonden en liep helemaal alleen over straat. Gelukkig is zij bij ons gebracht en hadden wij verwacht dat iemand dit grietje zou missen, maar dat bleek helaas niet waar te zijn.. Daarom gaan wij haar nu helpen zoeken naar een liefdevolle familie!

Mae is een leuk meisje. Zij is gek op mensen en komt direct bij je als je de kamer in komt. Zij kan lekker tegen je kletsen en vindt het heerlijk als je haar aandacht geeft! Ze is jong en erg speels en vind het ook erg leuk om met speeltjes te spelen.

Mae leeft hier samen met andere katten en op zich gaat dit prima. Zij zou haar leven kunnen delen met een kat, maar dit is voor haar geen vereiste. Ze voelt hier namelijk geen behoefte om met een andere kat echt interactie aan te gaan.

Mae heeft kennis gemaakt met een hond en is erg bang voor ze. Daarom zoeken wij een huis voor haar zonder hond. Kinderen is geen probleem voor haar. Wel is ze een echte dame, dus als ze geen zin heeft, heeft ze gewoon geen zin en zal weglopen.

Mae is gewoon een leuk en gezellig dametje die op zoek is naar een plekje waar zij wel de rest van haar leven welkom is!