Dit is onze kleine Macy. Hij zit al een tijdje bij ons in de kittenkamer en we gaan op zoek voor hem naar een fijne plek waar hij de rest van zijn leven kan blijven. Macy is nog niet helemaal overtuigd van onze goede bedoelingen. Hij kan prima met zijn soortgenoten opschieten, is heel fanatiek met spelen en eet goed. Alleen mensen blijven nog wel een beetje spannend. Dit zal moeten worden opgebouwd.

Het is daarom voor Macy heel fijn als er al een sociale kat aanwezig is die het goede voorbeeld kan geven en waarbij hij kan afkijken hoe alles werkt. Omdat Macy nog erg jong is, kan hij nog veel leren en hij zal zich zeker nog ontwikkelen. Dit heeft alleen wel wat tijd nodig en daarom gaan we op zoek naar een plek voor Macy waar hij zichzelf kan zijn en waar hij alle tijd krijgt om dingen te leren.

Omdat Macy veel dingen nog spannend vindt, plaatsen we hem niet bij kleine kinderen, in een druk gezin of bij onrustige honden. Het is belangrijk dat Macy eerst goed genoeg went aan zijn nieuwe huis, voordat hij naar buiten gaat. Dit kan dus wat langer duren dan de tijd die we daar normaal gesproken voor stellen.

Macy is een lief kereltje. Als hij eenmaal aan u is gewend, dan zal hij u erg dankbaar zijn. Het is prachtig om te zien hoe deze katten zich stapje voor stapje ontwikkelen. Heeft u al een sociale kat en een plek in uw hart? En mag Macy bij u zichzelf zijn? Maak dan snel een afspraak om kennis met hem te maken.