Macho

Knappe jongeman Macho komt oorspronkelijk uit Spanje. Hij zat daar in het asiel en is vervolgens naar ons gekomen. Wij hebben hem al snel geplaatst. Helaas zijn de omstandigheden van zijn huidige eigenaar veranderd waardoor het voor Macho niet zo fijn is om daar te blijven. Wij gaan dan ook op zoek naar een andere plek voor hem! 

Macho is nog maar twee jaar en heeft nog een heel leven voor zich. Macho is een echte jager en is veel buiten te vinden. Hij struint dan rond en jaagt achter van alles aan. 

Macho doet zijn naam eer aan en is ook echt wel een heertje. Om die reden plaatsen we hem dan ook niet bij andere katten. Bij honden zou wel kunnen, mits ze hem met respect behandelen, hij is er zelf in ieder geval niet van onder de indruk. Wat oudere kinderen, daar kan hij het ook prima mee vinden.

Hij speelt niet echt met speeltjes, maar mogelijk is hij al zijn energie buiten al kwijt geraakt 😉 Hij is echter wel fan van de krabpaal, daar krabt hij netjes aan en laat dan uw meubels met rust (fijn!).

Macho bleek op jonge leeftijd al een slecht gebit te hebben, dus inmiddels hebben we hem van de pijn verlost en gaat hij tandloos door het leven. Ook dat is voor hem geen probleem, hij eet gewoon alles.

Zoals u leest is Macho eigenlijk een hele makkelijke man! We gaan er dan ook vanuit dat er snel iemand voor hem komt. Heeft u uw oog laten vallen op deze knappe vent? Maakt dan snel een afspraak voor een kennismaking.