Maccie: een vreselijk lief, gezellig, grappig en tikje onhandige knul van 6 maanden jong. Maccie is samen met zijn familie op een industrieterrein gevonden, samen met heel veel andere katten. Zij waren niet gewend een mensen en daarom zijn zij hier direct naar een pleeggezin gegaan.

Maccie heeft daar geleerd hoe geweldig mensen zijn en is heel sociaal! Hij is erg graag bij je in de buurt, kan hele verhalen tegen je houden en wilt graag aandacht! Maccie is een erg speels en vermaakt zich met alles en iedereen die zijn pad kruist. Ook als andere katten dat in eerste instantie minder waarderen. 😉 Maar iets maakt, dat hij zelfs hun weet over te halen om toch te spelen.

Maccie is het typische voorbeeld van; eerst doen en dan nadenken. Al vergeet hij soms alsnog dat laatste gedeelte. 😊 Juist dat maakt hem vreselijk leuk en aandoenlijk!

Hij is gek op andere katten en wij zoeken dan ook een huis voor hem waar een kat aanwezig is, of dat hij met een andere kat wordt geadopteerd. Honden die katten gewend zijn, zijn voor hem ook geen probleem.
Maccie is hier veel in de buitenkennel, blaadjes vangen, spinnetjes bekijken, putjes losmaken. Voor hem zoeken wij een plek waar hij in de toekomst naar buiten kan, om lekker zijn energie kwijt te raken.

Een heel leuk en gezellig ventje die heel graag zijn eigen familie wil vinden! Heeft u nog een plekje voor deze leukerd? Neem dan snel contact met ons op!