Luna: een beeldschoon en wat verlegen dametje van ruim 10 jaar jong, waar wij de allerliefste mensen voor zoeken! Luna heeft al het een en ander meegemaakt in het leven en dat is echt heel verdrietig.. Zij heeft haar leven lang bij mensen gewoond, samen met haar zus Kiki. De meisjes waren gek op elkaar en Kiki was Luna haar steun. Luna is wat verlegen, zeker tegenover nieuwe mensen en Kiki hielp haar hier mee en samen met haar zus durfde zij een stuk meer.
Een tijdje geleden begon hun leven er thuis anders uit te zien en werd er niet meer voldoende voor de dames gezorgd. Zij waren graat en graatmager, waren helemaal vervilt en daarom zij ze kaal geschoren en zij hadden al heel lang niet meer de verzorging gehad die zij nodig hadden. Gelukkig is er door instanties ingegrepen en zijn de meiden hier gekomen.

En dat vonden zij spannend.. Zij moesten erg wennen en moesten heel erg aansterken! Maar langzaam kwamen zij tevoorschijn, Kiki als eerste en Luna volgde haar zus. Alleen had Kiki ernstige schildklierproblemen en kreeg hier medicatie voor, helaas bleek uit een recent bloedonderzoek dat zij zieker en zieker werd en haar lichaam het niet meer aankon. Hoe verdrietig ook, maar wij konden niet anders dan dit meisje laten gaan.. Tot grote verdriet van Luna..
Haar zusje, haar steun en toeverlaat, de enige die zij meer dan 100% vertrouwde in het leven en waar zij echt heel gek op was, is er niet meer.. Luna verstopt zich wat meer en is duidelijk uit haar doen.. En nu, met alle jonge katten, kunnen wij haar niet het gezelschap geven van een kat die zij nodig heeft.
Daarom hopen wij met spoed een heel fijn en heel liefdevol huis te vinden voor dit bijzondere meisje!

Luna is dus een verlegen meisje, zij vind het gewoon spannend om bij je te komen en dit kost tijd, wat helemaal begrijpelijk is. Op haar manier maakt ze contact en komt graag een snoepje of vlees halen bij de mensen die ze kent. En wij begrijpen dat dit een obstakel kan zijn, maar wij hopen toch dat er iemand is die haar een kans wilt geven!

Luna heeft dus haar leven samen gewoond met haar zus en wij denken dat zij het heel fijn vind om weer een kattenvriendje te krijgen. Dat zou haar mogelijk heel erg helpen!

Honden en kinderen is zij niet gewend en daarom zoeken wij een huisje voor haar zonder honden en kinderen. Als er kinderen op bezoek komen, is dat uiteraard geen probleem.
Zij is gewend om binnen te leven en dat vind zij prima.

Wij zijn dus op zoek naar de allerliefste mensen voor dit prachtige meisje. Die haar de tijd en rust geven die zij nodig heeft en waar zij weer opnieuw in mag leren vertrouwen en haar laatste jaren mag genieten van haar leven.
Heeft u nog een plekje met een lief kattenmaatje voor dit mooie dametje? Neem dan gerust contact met ons op!