Auw, auw, auw, ik moet plassen, miauw, miauw, miauw! Toen werd ik zomaar in een mandje gezet en ging ik met gierende banden naar de dierenarts. En wat bleek: ik had een blaasontsteking! Nou, dat verklaart wel waarom ik zoveel pijn had als ik een plasje probeerde te doen. Nu ben ik behandeld en kan ik weer normaal plassen; wat een opluchting!

Nu ben ik op zoek naar een eigen woning, want het is hier wel gezellig, maar ik heb toch liever een plek voor mezelf. Ik houd heel erg van aandacht namelijk! Spelen, aaien, rennen en miauwen. Ze noemen me hier een echte kletskous (terwijl ik dat zelf wel wat vind meevallen, haha!). Zoals een echte rode kater ben ik ook wel een beetje stout, maar ja, anders is dat ook maar zo saai toch? Omdat ik zo actief ben, zou ik wel graag naar buiten willen, anders kan ik mijn energie niet kwijt. Met kinderen kan ik wel goed opschieten, maar ze moeten wel tegen een stootje kunnen, hoor! Als ik namelijk aandacht wil en ik krijg het niet, dan vraag ik daar wel om (haha!). Ook als u leuke touwtjes aan uw kleding heeft, dan verandert er iets in mij en lijkt het net een vogel, die moet ik natuurlijk pakken.

Omdat ik een blaasontsteking heb gehad, blijft mijn blaas altijd een beetje gevoelig. Ik krijg daarom speciaal voer, dit voer is niet heel veel duurder dan ander goed voer, en dat ondersteunt mijn blaas zodat ik niet meer zo’n pijn krijg bij het plassen. Hier heb ik zelfs een fonteintje gekregen zodat ik zelf lekker kan spoelen. Dat is geen must hoor, in blikvoer zit ook voldoende vocht 😉 Bent u op zoek naar een gezellige, kletsende, energieke en vrolijke kater? Vergeet dan alle andere verhaaltjes die u hebt gelezen en kom kennis maken met mij: dan ben ik uw man! Ik ben pas één jaar oud, dus ik heb nog een heel leven voor mij. Tot binnenkort, ik wacht op u bij de deur.