Londen: een leuk en fijn dametje van 1 jaar jong die opzoek is naar een eigen familie. En dat zal ook haar eerste familie worden. Londen is geboren op een camping en liep hier al een jaar rond. Zij kreeg wel wat voer van mensen die daar verbleven en ook aandacht. Maar toen zij met oud en nieuw allemaal vertrokken waren, bleven Londen en nog heel veel meer katten achter. Wij hebben er al een aantal weggehaald, maar wij zullen er nog veel moeten opvangen en een gouden mandje voor moeten vinden.

Londen is een leuk en tevreden meisje. Zij werd meegenomen, kwam hier en dacht eigenlijk; oh oke, en ging tevreden brokjes eten en liggen slapen. Londen is sociaal en komt ook graag bij je voor aandacht, zij vind het heerlijk om kriebels te krijgen en zodra je geen tijd meer hebt, gaat ze weer lekker ergens liggen.
Londen heeft nog nooit een echt huis gehad en zal even moeten wennen aan de nieuwe geluiden in huis. Zij is gewoon netjes zindelijk etc, dus het zal puur even wennen zijn qua geluiden. Maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dit snel goed komt.

Zij is gewend om samen te leven met heel veel andere katten en daarom zou het voor haar leuk zijn om een kattenmaatje in haar huis te hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan is het wel fijn voor haar als haar personeel veel thuis is.

Ze heeft kennis gemaakt met een hond en dit ging redelijk. Ze was niet heel enthousiast maar ook niet echt bang. Ze zou met een hond samen kunnen wonen, mits dit echt een rustige hond is die katten met rust laat.

Londen is gewend om buiten te komen en wij zoeken dan ook een plekje voor haar waar ze in de toekomst lekker naar buiten kan.

Een fijn en gecompliceerd meisje dus die heel graag haar allereerste gouden mandje zal vinden!