Lisa: een heel leuk, lief en speels grietje van 8 maanden jong die heel graag een familie wilt vinden! Lisa is samen met haar broer en zus gevonden en bij ons binnen gebracht. Zij waren overduidelijk gewend aan mensen en vonden het direct heel gezellig om ons te zien, aangezien niemand ze miste zijn zij dus duidelijk gedumpt.. Maar wij gaan nu een fijn plekje voor ze zoeken waar ze wel welkom is!

Lisa is gewoon een leuk meisje! Zij vindt het erg gezellig als je er bent en komt heel graag bij je om te knuffelen en kan ook goed spinnen! Zij is jong en speels en vindt het enig om samen met een speelstokje te spelen.

Lisa is opgegroeid met katten en vindt dat erg gezellig. Zij ligt ook graag bij ze en speelt veel met ze. Daarom zoeken wij een plekje voor haar met een andere kat.
Zij heeft kennis gemaakt met een hondje en was erg nieuwsgierig! Daarom denken wij dat ze prima met een hond samen kan wonen.

Zij is hier regelmatig in de buitenkennel te vinden en zij is ook een actief en ondernemend meisje. Daarom zoeken wij voor haar een plekje waar ze in de toekomst naar buiten kan, waar ze lekker alles kan ontdekken en na haar avonturen bij haar baasjes op schoot kan ploffen.

Een leuk en ongecompliceerd meisje dus die heel graag gelukkig wil worden bij lieve mensen!