Lisa is helaas terug gekomen na plaatsing omdat ze niet gelukkig was in haar nieuwe huis. Ze had er veel stress en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wat nou precies de reden van de stress was, weten we niet, maar mogelijk heeft het te maken met de andere kat in huis. Lisa vond het in ieder geval niet fijn en begon hier en daar een plasje achter te laten. Op zich logisch vanuit de kat bekeken, maar natuurlijk niet zo fijn voor in huis. We gaan Lisa dan ook plaatsen in een rustig huishouden met weinig prikkels. Iemand alleen of een stel zonder kinderen en andere dieren zou perfect voor haar zijn.

Lisa is wel echt een gezelligheidskatje, komt gezellig naar je toe, kletst wat tegen je aan en loopt gezellig mee. Bij nieuwe en spannende dingen moet ze eerst de kat uit de boom kijken. Ze is nog heel speels en rent graag achter zachte balletjes aan. Voor Lisa is het van belang dat ze de ruimte heeft en haar energie kwijt kan. Daarom is het van belang dat Lisa in haar nieuwe huis wel naar buiten kan.

Lisa is dus eigenlijk een echte driekleur. Gezellig, eigenzinnig en met een eigen mening. Lisa is daarom geen beginnerskatje en wij zoeken iemand die ervaring heeft met eigenzinnige katjes.

Lisa is pas drie jaar en heeft nog een heel leven voor zich. We gunnen haar een fijne plek waar mensen haar begrijpen en waar zij lekker zichzelf kan zijn. Heeft u ervaring? Maak dan snel een afspraak om kennis met haar te maken.