Linda 1

Linda; een vreselijk lief, vriendelijk en fijn meisje van 2 jaar jong. Linda is als vondeling binnengekomen samen met haar kittens. En wat waren zij er vreselijk aan toe… Linda heeft haar uiterste best gedaan om haar kittens de juiste voeding en zorg te geven die zij moesten hebben. Maar als je zelf amper aan eten kan komen, wordt het steeds zwaarder om je kittens te voeden. Zij hadden dan ook een ernstige achterstand, maar waren nog wel levendig! Linda zelf was er slecht aan toe. Zij was vreselijk ziek, had hoge koorts, was uitgedroogd en uitgemergeld. Maar zij bleek een vechtertje en met de juiste zorg is zij opgeknapt! En nu mag dit intens lieve meisje op zoek naar een plek waar zij heel erg welkom is.
Linda is echt vreselijk lief, hoe ziek zij ook was, wat wij haar ook moesten geven om beter te worden. Zij bleef altijd lief, spinde elke keer opnieuw als ze ons zag en je kan niet anders als verliefd op haar worden. Hier is ze nog wat bescheiden en zal ze zich nooit aan je opdringen, maar als ze merkt dat jij haar ook aandacht wil geven, komt ze snel bij je! Linda leeft hier samen met andere katten en dat gaat op zich best goed. Wel trekt zij zich terug bij zelfverzekerde katten. Maar met een lieve, rustige kat kan zij prima samenwonen. Honden vindt zij wat veel en druk, dus wij zoeken een plekje voor haar zonder hond. Ondanks dat Linda erg lief is, plaatsen wij haar niet in een gezin met kinderen. Zij heeft niet zoveel met drukte en daarom zoeken wij een plekje met 1 of 2 rustige baasjes voor haar. Linda komt van buiten en wij denken dat zij het heerlijk vindt om in de toekomst ook lekker naar buiten te kunnen. Wij zoeken dus een plekje waar dit mogelijk is.
Linda is dus op zoek naar lieve mensen, die haar alle liefde en aandacht geven die zij zo verdient. Een fijne plek waar zij helemaal gelukkig mag gaan worden, want dat gunnen wij haar zo. Heeft u nog dat warme mandje voor haar? Neem dan gerust contact op!

Linda 2