Lilly; een vriendelijk en gezellige dame van 1 jaar jong. Lilly is als vondeling bij ons gekomen en was duidelijk mensen gewend. Helaas heeft alleen niemand zich gemeld voor haar.. En wij begrijpen niet waarom, want zij is gewoon erg leuk!

Lilly is voor mensen erg vriendelijk en is gek op aandacht! Zij komt direct bij je, vertelt graag aan je hoe haar dag was en komt dan ook bij je op schoot. Ze wil ook best nog spelen met speelgoed en is eigenlijk gewoon snel tevreden.

Lilly had het in het begin erg zwaar hier. Ze was heel erg gestrest, ook door de hormonen, maar ook door alle andere dieren hier. Ze bleef ook toen vriendelijk tegen ons, maar begon zichzelf kaal te likken.. Zo sneu.. Nu zit dit lieve meisje alleen in een kamer, zonder andere dieren en knapt zij weer helemaal op! Haar vacht is mooi aan het vernieuwen en ze is weer helemaal gelukkig! We zoeken dus een huis voor haar zonder andere dieren.

Lilly is gewend om buiten te komen en wij denken dat zij dit in de toekomst ook erg fijn zou vinden als dit weer kan. Daarom zoeken wij dus een plek voor haar waar zij lekker naar buiten kan.

Heeft u nog een plekje voor dit leuke meisje? Neem dan snel contact met ons op!

Lilly 3