Liesbeth: een mooi, lief en fijn meisje van 1 jaar jong. Liesbeth is hoogdrachtig bij ons binnen gebracht en al snel is zij bevallen van 6 mooie en gezonde kittens. Gelukkig was zij welkom in een lief gastgezin. Waar zij en haar kinderen alle zorg en liefde kregen die zij nodig hadden. Haar kittens hebben een liefdevol huis gevonden en nu is Liesbeth ook toe aan een gouden mandje.

Liesbeth is een hele lieve en fijne dame. Zij ligt altijd rustig te slapen op de krabpaal en zodra wij in de kamer komen, komt zij graag bij ons. Zij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen! Toch is zij ook wat bescheiden, want als andere katten zich opdringen zie je haar denken; ‘oh, ik wacht wel even.’ En daarom verdient zij het als geen ander om een fijne plek te vinden!

Liesbeth leeft hier samen met andere katten en dat gaat prima. Wel vermijd zij hier de zelfverzekerde katten en daarom kan zij prima met een kat wonen, als deze kat maar net zo lief is als haar!

Zij heeft met een hond samen gewoond en dit ging prima. Ze moest hier even aan wennen, maar deze hond was van zichzelf erg rustig en respectvol. Zij kan dus met een hond wonen, mits deze gewend is aan katten.

Liesbeth is lief voor iedereen en zou ook prima in een gezin kunnen wonen.
Zij is gewend om buiten te komen en hierom zoeken wij wel een plekje voor haar waar dit kan.

Een lief en fijn dametje dus die heel graag gelukkig wilt worden!